Türkiye'nin Online Baharat Toptancısı
Müşteri Hizmetleri 0850 441 0486
Çerez Politikası

KIŞISEL VERILERIN İŞLENMESI

 

İade ve değişim işlemlerinin yapılabilmesi için kullanılan formlarda ad, soyad, adres, telefon ve imzanız işlem güvenliğinin, kişi tespit bilgisinin ve iletişimin sağlanması amacıyla alınmaktadır. Bu bilgiler sadece iade ve değişim sorumlusu olan kişiler tarafından işlenir. 

 

 

 

ÇEREZ POLİTİKASI

 

İşbu Çerez Politikası temel olarak GE MA GIDA TİC. LTD. ŞTİ.’nin  www.baharatevim.com.tr internet sitesi ("Site") aracılığıyla oluşturduğu çerezlere ilişkin politikasını açıklamaktadır.

 

Çerez (Cookie) Nedir ve Ne Şekilde Kullanılmaktadır?

Çerezler, ziyaret ettiğiniz web siteleri tarafından oluşturulan dosyalardır. Çerezler, site tercihleriniz veya profil bilgileriniz gibi göz atma bilgilerini depolar. Çerezler, siteyi ziyaret ettiğinizde, internet tarayıcınız tarafından yüklenir ve siteye girmiş olduğunuz cihazda saklanır. Çerezler ziyaretiniz sırasında yapacağınız taramaları kolaylaştırmak ve siteyi kullanıcı dostu kılmak için gereklidirler ve cihazınıza herhangi bir zarar vermezler.

GE MA GIDA TİC. LTD. ŞTİ. size özel tanıtım yapmak, promosyonlar ve pazarlama teklifleri sunmak, sitenin içeriğini size göre iyileştirmek ve/veya tercihlerinizi belirlemek amacıyla; site üzerinde gezinme bilgilerinizi ve/veya site üzerindeki üyelik kullanım geçmişinizi izlemektedir. GE MA GIDA TİC. LTD. ŞTİ. çevrimiçi ve çevrimdışı olarak toplanan bilgiler gibi farklı yöntemlerle veya farklı zamanlarda site üzerinde sizden toplanan bilgileri eşleştirebilir ve bu bilgileri üçüncü taraflar gibi başka kaynaklardan alınan bilgilerle birlikte kullanabilir. Söz konusu eşleştirme ve kullanma yalnızca işbu Çerez Politikası ile belirlenen amaçlar ve kapsam dahilinde kalacaktır.

GE MA GIDA TİC. LTD. ŞTİ. çerezleri ayrıca; arama motorlarını, siteyi ve/veya GE MA GIDA TİC. LTD. ŞTİ. 'nin reklam verdiği web sitelerini ziyaret ettiğinizde ilginizi çekebileceğini düşündüğü reklamları size sunabilmek amacıyla kullanabilir. GE MA GIDA TİC. LTD. ŞTİ. bu reklamları sunarken, sizi tanıyabilmek amacıyla tarayıcınıza bir üçüncü taraf çerezi yerleştirilebilir. Siteyi ziyaretleri sırasındaki kullanıcıların deneyimini iyileştirmek amacıyla tarafımızdan talep edilen hizmetleri sunmak için harici kuruluşlar tarafından kullanılan ve yönetilen ve "üçüncü taraf çerezleri" hariç sitede çerezlerde depolanan bilgiler özel olarak yalnızca GE MA GIDA TİC. LTD. ŞTİ. tarafından kullanılırlar. Bu "üçüncü taraf çerezleri"nin ana kullanım amaçları erişim istatistikleri elde etmek ve gerçekleştirilen ödeme işlemlerinin güvenliğini garanti etmektir.

Şifreniz veya kredi ya da banka kart bilgileriniz gibi hassas nitelikteki bilgileri kullandığımız çerezlerde saklamıyoruz.

Gezinme bilgilerinizi toplama amacıyla kullandığımız çerezler hakkında bilgi, siteye ilk defa giriş yaptığınızda pop-up ekran veya www.baharatevim.com.tr/sayfa/cerez-politikasi linkinden ulaşabilirsiniz ile verilecektir.

Değişiklikler

GE MA GIDA TİC. LTD. ŞTİ. işbu Çerez Politikası'nda her zaman değişiklik yapabilir. Bu değişiklikler, değiştirilmiş yeni hüküm ve/veya politikaların sitede yayınlanmasıyla birlikte derhal geçerlilik kazanır. Böyle bir değişiklik halinde, siz üyelerimize gerekli bilgilendirme yapılacaktır.

 

 

 

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASINA İLİŞKİN GİZLİLİK POLİTİKASI

Değerli müşterilerimiz, ziyaretçilerimiz ve üyelerimiz;

GE MA GIDA TİC. LTD. ŞTİ. olarak kişisel verilerinizin korunmasına ve özel hayatınızın gizliliğine son derece saygı duyuyor ve önem veriyoruz. 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("KVKK") uyarınca “Veri Sorumlusu” sıfatıyla GE MA GIDA TİC. LTD. ŞTİ. olarak kişisel verilerinizin kullanımı ve korunması ile ilgili haklarınız hakkında sizi bilgilendirmek istiyoruz.

GE MA GIDA TİC. LTD. ŞTİ.’nin www.baharatevim.com.tr/ internet sitesi (Site) kapsamındaki kişisel veri işleme süreçlerine ilişkin genel aydınlatma metnimizi aşağıda sizlerin bilgisine sunuyoruz. Bununla birlikte, 

  • Siteye üye olmanız halinde, site üyesi (Site Üyesi) olarak işlenecek kişisel verilerinize ilişkin aydınlatma metnine www.baharatevim.com.tr/sayfa/kisisel-verileri-koruma-kanunu linki üzerinden ulaşabilirsiniz.
  • Sitede alışveriş yapmanız halinde işlenecek kişisel verileriniz hakkında aydınlatma metnine www.baharatevim.com.tr/sayfa/kisisel-verileri-koruma-kanunu linki üzerinden ulaşabilirsiniz.
  • GE MA GIDA TİC. LTD. ŞTİ. www.baharatevim.com.tr site üzerinden online olarak üye olmanız halinde işlenecek kişisel verilerinize ilişkin aydınlatma metnine ise www.baharatevim.com.tr/sayfa/kisisel-verileri-koruma-linki üzerinden de ulaşabilirsiniz.

Ayrıca GE MA GIDA TİC. LTD. ŞTİ. olarak; site kullanımlarına ilişkin istatistiksel çalışmaların yapılması, hedeflenmiş reklam/tanıtımların yapılması ve etkin bir müşteri deneyimi yaşanmasını sağlamak amacıyla sitede çerezler kullanmaktayız. Çerezlerle ilgili ayrıntılı bilgilerin yer aldığı çerez politikasına www.baharatevim.com.tr/sayfa/cerez-politikasi linki üzerinden erişebilirsiniz.

1.  Tarafımızdan Toplanan Kişisel Veriler Nelerdir?

Aşağıda yer alan veri konusu kişi gruplarından sağladığımız hizmetlere ilişkin olarak ve faaliyetlerimiz kapsamında kişisel veri toplanmaktadır. Söz konusu kişisel verileri, her şartta KVKK da yer alan veri işleme ilke ve şartlarına uygun olarak ve işbu metinde belirtilen hukuki sebepler doğrultusunda işlemekteyiz.

Çevrimiçi Ziyaretçi

IP adresi

Çevrimiçi Misafir/Üye Müşteri

Kimlik bilgisi (ad soyad)

İletişim bilgisi (Cep telefonu numarası, e-posta adresi, birbirinden farklı ise adres, fatura adresi, teslimat adresi, )

Alışveriş Bilgisi (alışveriş tarihi, zamanı,  miktarı, içeriği, ödeme şekli, fatura bilgileri vs.)

Alışverişin kredi kartı ile yapılması halinde kredi kartı bilgileri (GE MA GIDA TİC. LTD. ŞTİ. tarafından kayıt edilmeksizin ilgili ödeme kuruluşuna aktarılmaktadır)

Alışveriş işleminize ilişkin log kayıtları ve IP adresiniz

Site Üyesi

 

 

Kimlik Bilgisi (Ad soyad)

Siteye üye olurken belirleyeceğiniz şifreniz

İletişim Bilgisi (E-posta adresi ve cep telefonu numarası)

Adres bilginiz (Gelecek siparişlerde de kullanmak amacıyla adres bilginizi kaydetmeniz halinde.)

Doğum tarihi ve cinsiyet bilgisi (Opsiyonel olarak paylaşmayı tercih etmeniz halinde.)

Siteyi kullanımınıza ilişkin log kayıtlarınız

Lokasyon veriniz (İnternet sitesinden konum verinizi paylaşmayı tercih etmeniz halinde)

Sipariş bilgileriniz (Verdiğiniz siparişler, tarihleri, zamanı ve miktarı, sipariş içeriği ürün bilgileri, ödeme şekli gibi sipariş bilgileriniz)

Cevaplanması bütünüyle sizin tercihinize bırakılmış anket sorularının cevapları ve analizleri

Talep ve Şikayet İletenler

Kimlik Bilgisi (Ad soyad)

İletişim Bilgisi (E-posta adresi ve cep telefonu numarası)

Şikayet ve Talep içeriği

 

2.  Kişisel Verilerinizi İşleme Amacımız Nedir?

KVKK uyarınca GE MA GIDA TİC. LTD. ŞTİ. olarak “Veri Sorumlusu” sıfatıyla siz değerli müşterilerimizin kişisel verilerini kaydetmemiz, saklamamız, güncellememiz, sınıflandırmamız, mevzuatın izin verdiği ölçüde üçüncü kişilerle paylaşmamız veya onlara devretmemiz “kişisel verilerin işlenmesi” olarak tanımlanmaktadır.

GE MA GIDA TİC. LTD. ŞTİ. olarak kişisel verilerinizi şu sebeplerden dolayı işliyoruz:

Ortak amaçlar;

  • Hukuk, e-ticaret, bilişim teknolojileri gibi departmanların faaliyetleri kapsamında, mevzuattan kaynaklanan yükümlülükleri yerine getirmek, yetkili ve görevli kamu kurum ve kuruluşları ile adli makamlara karşı olan bilgi, belge verme ve ilgili sair yükümlülükleri yerine getirmek, bilgi güvenliği başta olmak üzere diğer hukuki yükümlülükleri yerine getirmek amaçlarıyla,
  • Hukuk departmanının faaliyetleri kapsamında site üyesi, site ziyaretçileri ve müşterileri, talep ve şikayet iletenler ve diğer online platformların kullanıcıları ile GE MA GIDA TİC. LTD. ŞTİ. arasında doğabilecek uyuşmazlıklarda mahkeme, icra dairesi, hakem heyeti gibi resmi kurum ve kuruluşlara karşı her türlü dava, cevap ve itiraz hakkının kullanılması amacıyla,
  • GE MA GIDA TİC. LTD. ŞTİ.'nin e-ticaret, pazarlama, satış gibi departmanlarının faaliyetleri kapsamında, site üyeliği ya da GE MA GIDA TİC. LTD. ŞTİ.’ye başka kanallardan vereceğiniz ve/veya daha sonra değiştireceğiniz bilgilerinizin/diğer üyeliğinize ilişkin vermiş olduğunuz bilgiler için de güncellenmesini sağlamak yoluyla, kişisel verilerinizi güncel olarak tutma yükümlülüğünü yerine getirebilmek amacıyla,
  • GE MA GIDA TİC. LTD. ŞTİ.’nin hukuk, e-ticaret, bilişim teknolojileri gibi departmanlarının faaliyetleri kapsamında, istenmeyen e-postaların iletilmesini önlemeye yönelik müşteri "sınıflandırma" çalışmaları sırasında kişisel verilerinizi işlemek amacıyla,
  • Kurumsal yönetim ve iletişim faaliyetlerinin planlanması ve icrası amacıyla
  • Kurumsal sürdürülebilirlik faaliyetlerinin planlanması ve icrası amacıyla işlemekteyiz.

Site üzerinden alışveriş yapmanız halinde

Pazarlama, satış departmanlarının faaliyetleri kapsamında sözleşmenin akdedilmesi, fatura düzenlenmesi, site üzerinden satın almış olduğunuz ürünün adresinize gönderilmesi, ödeme alınması, bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde sorun ve şikayetlerin çözümlenmesi ve gerektiğinde buna ilişkin olarak sizinle iletişime geçilmesi ve sözleşmenin ifası ile ilgili diğer amaçlarla işleyeceğiz.

Siteye üye olmanız halinde;

GE MA GIDA TİC. LTD. ŞTİ.'nin pazarlama, e-ticaret, satış gibi departmanlarının faaliyetleri kapsamında; üyelik işlemlerinin gerçekleştirilmesini sağlamak, siteye üye girişinin yapılabilmesi amacıyla, üye olarak site üzerinden alışveriş yapılmak istendiğinde her alışveriş işleminde tekrar tüm üyelik bilgilerinin girilmesine gerek kalmaksızın üye bilgilerinizi kullanarak alışveriş yapmanızı sağlayabilmek, bizimle iletişime geçtiğiniz takdirde sorun ve şikayetlerinizi çözümlemek ve gerektiğinde buna ilişkin olarak sizinle iletişime geçebilmek, sizinle imzalayacağımız üyelik sözleşmesinin gereğini yerine getirmek, üye olarak tarafınıza daha önce vermiş olduğunuz siparişleri ve sipariş geçmişinizi görüntüleme hizmeti verebilmek amacıyla işleyeceğiz.

Siteye üye olmanıza ek olarak size e-posta ve/veya SMS ile kampanya bilgilendirmeleri yapılmasını kabul ederek açık rızanızı vermeniz halinde;

Bilişim teknolojileri, e-ticaret gibi departmanların faaliyetleri kapsamında; genel ve size özel kişiselleştirilmiş kampanyalar, avantajlar, ürün, hizmet tanıtımları, reklâm, pazar araştırması anketleri ve diğer müşteri memnuniyeti uygulamalarını sunmak, bunlar hakkında bilgi vermek, anket yapmak amaçlarıyla tanıtım, pazarlama, reklam ve benzeri konularda sizlerle iletişime geçebilmek amacıyla kişisel verilerinizi işleyeceğiz.

Talep ve şikayetlerinizi GE MA GIDA TİC. LTD. ŞTİ.’ye iletmeniz halinde;

Sizden gelecek soruları yanıtlamak, talep ve şikayetlerinizi sonuçlandırmak, müşteri memnuniyeti sağlamak, ürün değişim, iade ve transfer prosedürünün uygun şekilde işleyişini sağlamak ve bu süreçleri takip etmek, müşterilerle ilgili süreçlerin iyileştirilmesi ve müşteriyle ilgili şirket içi süreçleri daha iyi yönetmek gibi amaçlarla işleyeceğiz.

Kişisel verilerinizi yukarıda sayılan ve ilgili mevzuatın gerektirdiği haller haricinde hiçbir şekilde ticari bir amaçla kullanmayacağız.

3.  Kişisel Verilerinizi Toplama Yöntemimiz ve Hukuki Sebebimiz Nedir?

GE MA GIDA TİC. LTD. ŞTİ. ile imzalayacağınız www.baharatevim.com.tr/ üyelik sözleşmesi, mesafeli satış sözleşmesi ve mağazamızdan ürün satın almanız halinde GE MA GIDA TİC. LTD. ŞTİ. ile aranızda kurulacak satış sözleşmesine ilişkin olarak sözleşmenin kurulması ve ifası için veri işlemenin gerekli olması, ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması, hukuki yükümlülüğün yerine getirilmesi ve ticari iletişim veya lokasyon verilerinizin işlenmesi için açık rıza vermeniz halinde açık rıza hukuki sebeplerine dayalı olarak;

  • Site üzerinden yaptığınız alışverişlere ilişkin bilgilerin GE MA GIDA TİC. LTD. ŞTİ.’nin sistemine kaydedilmesi yoluyla otomatik yöntemlerle,
  • Online platformlarımızı ziyaret etmeniz, site veya online platformlar üzerinden siteye üye olmanız veya işlem yapmanız halinde ya da sosyal medya hesapları kanalıyla üyelik hesabınıza giriş yapmayı tercih etmeniz halinde ilgili sosyal medya kanalı tarafından kişisel verilerinizinin GE MA GIDA TİC. LTD. ŞTİ. ile paylaşılması ile elektronik olarak otomatik yöntemlerle,
  • GE MA GIDA TİC. LTD. ŞTİ.’ye; genel müdürlük, site, sosyal medya kanalları, uygulamalar, e-mail veya çağrı merkezi aracılığıyla yapacağınız yaptığınız her türlü talep ve şikayetler aracılığıyla otomatik veya otomatik olmayan yöntemlerle toplamaktayız.

 

4.  Kişisel Verilerinizi Kimlere ve Hangi Amaçla Aktarmaktayız?

GE MA GIDA TİC. LTD. ŞTİ. olarak kişisel verilerinizi ancak işbu metinde belirtilen amaçlar doğrultusunda ve KVKK'nın 8. ve 9. maddelerine uygun olarak üçüncü kişilere aktarmaktayız. Bu kapsamda;

  • Alışverişlerinizle, site üyeliklerinizle veya ilgili şikayet, öneri ve talepleriniz hakkında bizimle iletişime geçmeniz halinde sizinle tekrar iletişime geçmek amacıyla, adres ve iletişim bilgileriniz satın alacağınız ürünleri size ulaştırmak amacıyla veya bilişim teknolojileri hizmetleri ya da uzmanlık gerektiren danışmanlık vb. hizmetlerini almak amaçlarıyla GE MA GIDA TİC. LTD. ŞTİ.'nin yurt içi bulunan iş ortakları ve hizmet sağlayıcıları ile (Çağrı merkezi, gönderi, veri tabanı, danışmanlık, vb. hizmeti veren firmaları ile) veya GE MA GIDA TİC. LTD. ŞTİ.'nin bağlı şirketleri ile, bu firmalar tarafından GE MA GIDA TİC. LTD. ŞTİ. nin faaliyetlerinin yerine getirilmesi amacı ile verilen hizmetler dâhilinde kullanılması kaydıyla aktarmaktayız.
  • Yetkili ve görevli kamu kurum ve kuruluşları ile adli makamlara karşı olan bilgi, belge verme ve ilgili sair yükümlülükleri yerine getirmek ve dava ve cevap hakları gibi yasal haklarımızı kullanabilmek amacıyla bizden istenen bilgileri anılan bu kurum, kuruluş ve makamlara aktarmaktayız.
  • Ödemenizi kredi kartı ile yapmanız halinde kredi kartı bilgilerinizi, GE MA GIDA TİC. LTD. ŞTİ. tarafından kayıt edilmeksizin ilgili banka, elektronik ödeme kuruluşu vb. hizmeti sağlayan üçüncü kişilere aktarılır.
  • Size e-posta ya da sms ile kampanya bilgilendirmeleri yapılmasını kabul etmeniz halinde; GE MA GIDA TİC. LTD. ŞTİ. tarafından yürütülen genel ve size özel, kişiselleştirilmiş kampanyalar, avantajlar, ürün, hizmet tanıtımları, reklam, pazar araştırması anketleri ve diğer müşteri memnuniyeti uygulamalarını sunmak, bunlar hakkında bilgi vermek, anket yapmak amaçlarıyla tanıtım, pazarlama, reklam ve benzeri konularda sizlerle iletişime geçebilmek amacıyla GE MA GIDA TİC. LTD. ŞTİ.'nin yurt içi ve yurt dışında bulunan iş ortakları ve elektronik ileti aracı hizmet sağlayıcıları ile paylaşmaktayız.

 

Kullanmakta olduğumuz müşteri ilişkileri yönetimi sistem sunucularının yurtiçinde yer almakta olup  kişisel verileriniz yurt dışına aktarımı yapılmamaktadır

GE MA GIDA TİC. LTD. ŞTİ. olarak kişisel verilerinizi yukarıda yer verilen yurt içinde a bulunan üçüncü kişilere aktarırken her halükarda kişisel verilerin güvenliğini sağlamak amacıyla gerekli idari, teknik ve hukuki tedbirleri almaktayız.

 

5.  KVKK Kapsamındaki Haklarınız Nelerdir?

GE MA GIDA TİC. LTD. ŞTİ. tarafından verilerinizin işlendiği ve GE MA GIDA TİC. LTD. ŞTİ.’nin verilerinizi veri sorumlusu sıfatı ile işlediği ölçüde  İsabeyli mah. 11. Cad. No:24 NAZİLLİ
AYDIN  adresine yazılı olarak bizzat veya posta yoluyla ya da güvenli elektronik imza ya da GE MA GIDA TİC. LTD. ŞTİ’ye daha önce bildirdiğiniz ve sistemimizde kayıtlı bulunan elektronik posta adresinizden bilgi@baharatevim.com.tr adresine e-posta göndermek suretiyle başvuruda bulunarak her zaman;

 

a)   Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,

b)   Kişisel verilerinizin işlenmesi faaliyetlerine ilişkin olarak bilgi talep etme,

c)   Kişisel verilerinizin işlenme amaçlarını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

ç)   Kişisel verilerinizin yurt içinde veya yurt dışında üçüncü kişilere aktarılmış olması durumunda bu kişileri öğrenme,

d)   Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,

e)   Kişisel verilerinizin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması veya GE MA GIDA TİC. LTD. ŞTİ nin söz konusu verileri işleyebilmek için hukuki dayanağı veya meşru menfaatinin bulunmaması halinde kişisel verilerinizi silinmesini veya yok edilmesini isteme,

f)   Kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere (d) ve (e) bentlerinde belirtilen taleplerinizin bildirilmesini ve aynı işlemleri gerçekleştirmelerini isteme,

g)   Kişisel verilerinizin otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle ortaya çıkabilecek aleyhte sonuçlara itiraz etme,

ğ)   Kişisel verilerinizin kanuna aykırı bir şekilde işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde bu zararın tazmin edilmesini isteme hakkına sahipsiniz.

Başvuruda;

a)   Ad, soyad ve başvuru yazılı ise imza,

b)   Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için T.C. kimlik numarası, yabancılar için uyruğu,  veya varsa kimlik numarası,

c)   Tebligata esas yerleşim yeri veya iş yeri adresi,

ç)   Varsa bildirime esas elektronik posta adresi, telefon ve faks numarası,

d)   Talep konusu,

bulunması zorunludur. Konuya ilişkin bilgi ve belgeler de başvuruya eklenir.

Bu amaçlarla yaptığınız başvurunun ek bir maliyet gerektirmesi durumunda, Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenecek tarifedeki ücret tutarını ödemeniz gerekebilir. Başvurunuzda yer alan talepleriniz, talebin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç başvurunuz ulaştıktan sonra 30 (otuz) gün içinde sonuçlandırılacaktır.

6698 sayılı kanun ve ilgili mevzuat kapsamındaki haklarınız hakkında detaylı bilgi almak için Kişisel Verileri Koruma Kurumu’nun internet sayfasını (https://www.kvkk.gov.tr/) ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

 

 

Whatsapp
İnternet sitemizde çerezlerden faydalanılmaktadır. Ayrıntılı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanununu, Gizlilik Sözleşmesi ve Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz. Kabul Et